Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte en lees hieronder onze nieuwsberichten.

Zichtlijnen programmering het LEF

Hoe kunnen we samen het verschil maken in ons fieldlab en wat is er dan voor nodig in de verbinding van de agenda’s met elkaar? De verbinding is tot stand gekomen in de zichtlijnen van de programmering van het LEF.

Onderwijs en Corona, een positief geluid.

In de aanloop naar de openstelling van alle scholen is een grote groep dwars- en vrijdenkers uit het basis-, hoger en middelbaar beroepsonderwijs (online) bij elkaar gekomen met als doel samen te reflecteren op de afgelopen periode. Wat hebben we geleerd?

De Nacht van de Leraar in hybride vorm!

De Nacht van de Leraar gaat door op 7 oktober, waarbij we elkaar online en fysiek ontmoeten, in kleinere groepen, op verschillende locaties in Leiden en daarbuiten.

Waarom zijn we het LEF gestart?

Waarom zijn we het LEF gestart? Waarop broeden we in onze broedplaats? Wat heeft het LEF tot nu toe voor het Leidse onderwijs betekend? Lees het in een artikel in het magazijn 'Greatwork' van Faculteit educatie Hogeschool Leiden.

A new netwerk voor onderwijshubs en broedplaatsen is born!

A new netwerk is born na een succesvolle online startbijeenkomst voor onderwijshubs en broedplaatsen: 'netwerk met lef en liefde voor onderwijs!'. We hebben kennis gemaakt met elkaar en elkaars landelijke initiatieven en verdiept wat ons beweegt, wat onze drijfveren zijn en welke vragen we aan elkaar hebben. Dit was een veelbelovende start!

Het LEF is weer open!

Het LEF is vanaf dinsdag 12 mei weer open voor kleine ontmoetingen en thuiswerkplek. Meld je aan via mail of belletje aan het LEF.

Radio LEF van start!

De Gemeente Leiden maakt vandaag bekend dat de subsidie voor Radio LEF (Leiden Educational Fieldlab) is toegekend.

OnderWIJStijd. De eerste 100 dagen…

Hoe zorgen we dat we alle ervaringen die we nu in het onderwijs opdoen vangen? Hoe zorgen we dat als we straks als jij als docent terug bent in de klas, de groep, het praktijklokaal of collegezaal dat je gebruik maakt van wat je geleerd hebt in deze periode?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Gepubliceerde nieuwsbrieven