Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte en lees hieronder onze nieuwsberichten.

De boekenminuutjes van radio LEF

Welke relatie zit er tussen de Gruffalo en het werk als wethouder kennis, onderwijs, sport en financiën? Wethouder Paul Dirkse legt het uit in de boekenminuutjes (3 min) van radio LEF.

We gaan verhuizen!

Het LEF gaat verhuizen. Per 1 november ben je welkom op de Lammenschansweg 6! Een mooie centrale locatie.

Scenario’s Leidse speelveld

Welke kansen en mogelijkheden zien we om intensiever en efficiënter met elkaar samen te werken in het Leidse speelveld en hoe houden we overzicht voor Leidse docenten?

Lees hier het ‘LEF-praatje’ van Karen Heij terug – Dialoogavond 1.

Afgelopen dinsdagavond (18 mei) trapten we ons toetsavontuur af tijdens onze eerste dialoogavond met toetsexpert Karen Heij. Karen bracht ons veel informatie én stof tot nadenken met haar treffende verhaal over de eindtoets.

Bèta-lesideeën uitwisselen met 450 internationale collega’s? Geef je nu op voor Science on Stage!

Science on Stage Nederland zoekt docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs met leuke en inspirerende lesideeën voor Natuur, Techniek, Bèta en Sciencevakken! Interesse? Stuur dan een inspirerend of innovatief lesidee in vóór 12 september 2021 voor de Nederlandse voorronde.

Wil jij bijdragen aan de Nacht van de Leraar 2021?

Een nacht waarin het gaat over jou en jouw dromen! Wij zijn er voor jou. Dit is je kans om bij te dragen aan het programma van de Nacht van de Leraar 2021!

Letterlijk Leiden

Letterlijk Leiden, het Leidse literatuur festival van 15-11-21 t/m 20-12-21. Het LEF draagt bij aan het onderwijsinhoudelijk deel van het programma van het eerste literatuur festival in Leiden.
Sneak Peek de Schoolinrichter bij Lef

Hoe gaat het met landelijke netwerk onderwijshubs en broedplaatsen?

Het landelijke netwerk 'met lef en liefde voor onderwijs' is in april 2020 gestart. Na 5 online bijeenkomsten tunen we even in. Wat hebben jullie in deze 5e bijeenkomst met elkaar gedaan?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Gepubliceerde nieuwsbrieven