Laden Evenementen

« Alle evenementen

Inspiratiesessie Breek Academy

22 april om 15:30 - 17:00

  • Hoe creëer je een veilige sfeer in de groep?
  • Hoe motiveer je jongeren te gaan voor hun doelen?
  • Hoe maak je ze verantwoordelijk en help je ze vooruit met hun uitstelgedrag?

Het geheim zit ‘m in de persoonlijke aanpak: de verbinding aangaan van mens tot mens en spelenderwijs te werk gaan, afgestemd op het moment met het gebruik van diverse leerstijlen en veel interactie en actie bij de student.

Stichting Breekjaar heeft in de afgelopen 8 jaar al ruim 1000 jongeren tussen de 16 en 24 jaar begeleid in een intensief tussenjaarprogramma vol persoonlijke ontwikkeling. Breekjaar geeft hen op een speelse én effectieve wijze zelfvertrouwen en zelfinzicht, tools om de juiste keuzes te maken voor de toekomst, manieren om zichzelf te motiveren, beter te leren én een gelukkiger leven te leiden. Met als uitkomst meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en een toekomstkeuze die bij ze past.

Veel onderwijsinstellingen worstelen met deze elementen. De Breek Academy helpt hen om persoonlijke ontwikkeling binnen hun instelling steviger en effectiever te faciliteren. Ze doen dat met op maat gemaakte programma’s voor VO, MBO en HBO.

Tijdens deze verbindende, online inspiratiesessie van 1,5 uur leer je de meeste effectieve werkvormen kennen. Hoe laat je iemand ervaren dat een fout een leermoment is? Hoe creëer je meer openheid en veiligheid in de groep? Je gaat het ervaren én krijgt de werkvormen op papier na afloop mee, zodat je het zelf kunt inzetten in jouw onderwijspraktijk!

Meld je hier aan!

Er is plek voor maximaal 25 personen

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online