Sneak Peek de Schoolinrichter bij Lef

Wist je dat?

Wist je datjes van R&S de Schoolinrichter

R&S de Schoolinrichter heeft ons pop-up lokaal ingericht.

Wist je dat…het meubilair in het pop-up lokaal gesponsord is door R&S de Schoolinrichter. Een klein familiebedrijfje uit het oosten van Nederland.

Wist je dat…de stoelen in het pop-up lokaal de kleuren van het LEF vertegenwoordigen.

Wist je dat…de stoelen ook nog eens duurzaam zijn! De regenboog stoelen zijn 100% recyclebaar en hebben een garantie van 20 jaar. Daar zal generatie Alpha blij mee zijn.

Wist je dat…de tafels gemaakt zijn uit bamboe en hergebruikt materiaal (berken multiplex en staal).

Wist je dat…bamboe een onuitputtelijke grondstof is. Het heeft de eigenschappen van hardhout maar is een grassoort. Het groeit tot wel 1 meter per dag. Hierdoor neemt het in korte tijd veel CO2 op! Bambootastic!

Wist je dat…R&S de Schoolinrichter een liefde heeft voor duurzaamheid en onderwijs? Wij voelen ons verantwoordelijk voor de toekomstige generatie. Als wij hen een wereld willen schenken, zoals we die nu kennen, kunnen we zo niet door gaan. Voor de Schoolinrichter betekent dit: een wereld waar zij – aan – zij wordt gewerkt, waar niets verloren gaat en waarin de natuur en mensen samenwerken i.p.v. tegenover elkaar. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken en handelen, oftewel een nieuw systeem.

Wist je dat…onderwijsvernieuwing vraagt om het anders organiseren van het onderwijs. Bij het anders organiseren hoort ook ander soort meubilair. Onze droom is het ontwikkelen van duurzame scholeninrichting in samenwerking met docenten en leerlingen. Samen maken wij het verschil.

Bron: www.deschoolinrichter.nl