Maak kennis met Milou!

Milou zal per 1 mei de taken van Margreeth overnemen die het LEF gaat verlaten. Maak hieronder alvast een beetje kennis met Milou.

Graag stel ik mij via deze weg aan jullie voor. Mijn naam is Milou Timmerman, 30 jaar en geboren en getogen in Leiderdorp en Leiden (dus hoe leuk dat ik straks aan de slag kan met én voor het Leidse onderwijs). In mijn vrije tijd ben ik het liefst veel buiten: voor frisse lucht en/of avontuur! Ik vind het heerlijk om o.a. te wielrennen, (wind)surfen en te boulderen, maar ik zit ook maar al te graag lekker op een terrasje in de zon (al was dit in het afgelopen jaar vaker mijn achtertuin).

Na ruim 5 jaar voor een landelijke onderwijsondersteuner te hebben gewerkt, mag ik vanaf mei al mijn passie voor het onderwijs in het LEF gaan stoppen! Mijn drijfveren zijn altijd geweest om mensen in hun kracht te versterken, anderen te helpen en bovenal te inspireren en te enthousiasmeren. Dit alles stel ik graag centraal als ondersteuner bij het LEF en in de samenwerking met alle betrokkenen. Ik heb dan ook ontzettend veel zin in om te starten en jullie (hopelijk) snel te ontmoeten: online of bij het LEF! Tot gauw!

Milou Timmerman