LEF gesloten ivm Coronavirus t/m 6 april

Op 16 maart hebben we samen gesproken over de huidige situatie en stil gestaan bij wat nodig is en goed is voor de komende periode waarbij we uitgaan van de grote boog tot aan de zomer. In dit bericht willen we jullie daar graag over informeren.

Het is een bijzondere periode en we proberen waar we kunnen te ondersteunen met onze denkkracht en ons netwerk. We denken graag mee bij de initiatieven die jullie nu nemen of kunnen het onderwijs helpen om deze te delen. Neem gerust contact met ons op, want we zijn digitaal en telefonisch bereikbaar.

• LEF gesloten

Tot nader order is het LEF gesloten t/m maandag 1 juni. Mocht hier verandering inkomen ivm landelijke richtlijnen dan informeren we jullie direct. Alle gebruikers hebben vandaag een bericht ontvangen over de sluiting, aanmoediging voor creatieve denkkracht en dat we onze denkkracht aanbieden bij de verschillende ontwikkelingen en initiatieven.

• Vonkactiviteit Activerend Onderwijs 18 maart

Deze vonkactiviteit gaat niet door en zal in een andere vorm later plaats vinden.

• Anders Organiseren Festival 3 juni

Het ‘Anders Organiseren Festival’ op 3 juni gaat niet door. Er wordt momenteel veel ervaring op gedaan met anders organiseren en deze ervaringen willen we in een later stadium vangen, bundelen en verder brengen met elkaar.
Voor nu wens ik jullie allen veel creatieve denkkracht toe. Wanneer je onze ondersteuning of denkkracht kan gebruiken dan horen we het graag!

* Onderwijsvragenlab 15 april

Het Onderwijsvragenlab van 15 april gaat niet door. We kijken nu naar een online activiteit en informeren jullie direct.