Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Teken je hoofd leeg

17 februari om 15:00 - 16:30

In samenwerking met Inge de Fluiter van de Schetswinkel organiseren we de online vonkactiviteit Teken je hoofd leeg | reflecteren met zelfgemaakte tekeningen. Een cadeautje van de Nacht van de Leraar 2020.

Als professional – en eigenlijk gewoon als mens – in een drukke wereld is het belangrijk om regelmatig even stil te kunnen staan. En dat is best moeilijk, want de gedachten stapelen zich soms op! Dan is het best moeilijk om rust en ruimte te creëren en zonder oordeel te kijken naar wat er is.  Onder leiding van Inge de Fluiter van Schetswinkel, leer je tijdens de workshop ‘Teken je hoofd leeg’ hoe je op een leuke én effectieve manier kunt doen met eenvoudige zelfgemaakte tekeningen. We garanderen dat je na deze online workshop de moed kunt opbrengen om het tekenen toe te passen als reflectiemiddel op een andere manier in je werk, bijvoorbeeld met je leerlingen of studenten na de voorjaarsvakantie.

Ingrediënten:

  • Creatieve mindfulness
  • Visueel reflecteren
  • Leer alles tekenen met tekenwiskunde

Klik hier om je aan te melden.

“Een workshop om tot jezelf te komen en (nieuwe) teken moed te krijgen. Ik ben enthousiast en kan de workshop, of je wel of geen tekentalent hebt, aanbevelen!”  ~ Vanessa Wijnberger

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Anna Reints
E-mail:
reints.a@hsleiden.nl

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Anna Reints
E-mail:
reints.a@hsleiden.nl

Locatie

Online