Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LOL-makers

14 januari om 15:30 - 17:30

Beste onderwijsprofessional,

Graag vragen we je aandacht voor deze speciale professionalisering: Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (één van de partners van het LEF) organiseert dit schooljaar samen met LOLmakers een leertraject voor docenten om meer regie te nemen over je eigen leerproces en het vormgeven van je lessen. Motivatie en inspiratie (of het gebrek hieraan) bij leerlingen staat hierbij centraal. Het traject bestaat uit drie bijeenkomsten, zowel online als één fysieke bijeenkomst en een persoonlijk begeleidingsgesprek met de trainer. Er is slechts plek voor 10 personen dus meld je snel aan!

 

WAT GA JE DOEN?

In drie (online) bijeenkomsten werken we naar een (eerste) ontwerp van een leeromgeving die initiatief vanuit leerlingen en docenten stimuleert. We laten je zelf ervaren hoe we autonomie en motivatie bij jongeren aanwakkeren. Niet door het te vertellen maar door zelf de stappen te doorlopen (talenten ontdekken, bepalen waar je energie van krijgt etc.). Daarnaast kijken we naar een aantal onderwijsontwerpen die ontworpen zijn om jongeren meer eigen regie te geven over hun leerproces. Welke elementen werken en wat werkt niet? Wat zijn de voorwaarden voor een functionele leeromgeving? Welke voordelen zijn er wanneer jongeren zelf regie nemen over hun leerproces? En hoe reageren jongeren hier op? Naast de bijeenkomsten vinden ook individuele coachsessies plaats.

 

DATA & LOCATIE

Bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddagen van 15.30 tot 17.30 uur. Data van de bijeenkomsten:

·        3e bijeenkomst (online): donderdag 14 januari 2021

Daarnaast vindt er nog een individuele coachsessie plaats rondom jouw talenten en jouw ontwerp voor een motiverende leeromgeving.

 

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

 

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online