Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innoveren met LEF #3

15 juni 2023 om 15:30 - 17:00

Innoveren met LEF #3

Dit is de derde bijeenkomst van het traject ‘Innoveren met LEF’ voor alle projectleiders en medewerkers van de Leidse innovatiesubsidies.

Op 15 juni tussen 15:30 en 17:00 ronden wij de inspiratie serie Innoveren met LEF af in – je raad het al – het LEF!

Hieronder een korte terugblik op de tweede bijeenkomst en daarna in het kort het programma voor 15 juni beschreven.

Terugblik bijeenkomst 2: Met elkaar onderwegTijdens onze vorige ontmoeting zijn we de diepte in gegaan aan de hand van een het narratief van een uitdagende wandeltocht. Met pieken en dalen, omwegen en moerassen. Met elkaar namen we een aantal vragen door die je terugvindt op de netwerkpagina ‘Innoveren met LEF’ van Onderwijs in de Leidse Regio. Hoe zijn jullie hiermee verdergegaan?

Bijeenkomst 3 – Eindstreep of doorstart? Start om 15:30Komende bijeenkomst gaan we het vooral hebben over het borgen van je project, de kennis en de ervaringen die je hebt opgedaan en het koppelen van de acties aan een hoger doel.

Jens Fick, coach bij Agora Leiden, is daarnaast te gast om te vertellen over zijn ervaringen en de lessen die ze hebben geleerd met het meerjarig project ‘Leerling Portfolio Wereldburgerschap’.

Wat wil je graag dat er blijvend verandert? Welk doel wil je bereiken met jullie project en hoe maak je dat zichtbaar? De antwoorden op deze vragen delen we met elkaar aan het eind van de sessie in de vorm van project pitches van 60 seconden!

Ook zijn er Eddies van Onderwijs in het Leidse Regio aanwezig, om jullie te helpen bij het vangen van jullie praktijkvoorbeeld.

Heb je tijd voorafgaand aan de bijeenkomst? Benut deze voor je projectgroep en/of vind je weg op het platform Onderwijs in de Leidse RegioWil je dit moment benutten om ook met je eigen projectgroep weer wat stappen te zetten?De vrije ruimte in het LEF is vanaf 12:00 beschikbaar als je al wat eerder wilt komen om samen te overleggen.Mocht je hier gebruik van willen maken stuur dan een mail naar info@hetlef.nl

Ook willen de Eddies heel graag met een aantal van jullie het platform Onderwijs in de Leidse Regio testen op gebruiksvriendelijkheid.

Ben je in gelegenheid om iets eerder naar het LEF te komen, dan heel fijn als je 15 minuten de tijd hebt om samen met een je weg te vinden op het platform en te kijken wat je eraan hebt.

Jullie eigen praktijkervaringen zullen ook op dit platform komen, dus je helpt jezelf om je mooie ervaring te delen!

Tot 15 juni!

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het LEF en Gemeente Leiden

Locatie

Het LEF
Stationsplein 107
Leiden, Zuid-Holland 2312 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 – 18 07 37 23

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het LEF en Gemeente Leiden

Locatie

Het LEF
Stationsplein 107
Leiden, Zuid-Holland 2312 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 – 18 07 37 23