Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Community Digitale Geletterdheid met LEF #5

4 juli om 15:00 - 17:00

Community Digitale Geletterdheid met LEF

Digitale geletterdheid wordt steeds belangrijker, zeker voor de digitale burgers van de toekomst die op dit moment het onderwijs instromen. Om kinderen digitaal geletterd te maken moet je zelf digitaal geletterd zijn, maar ook kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de toekomst.

Vanuit het LEF is een community Digitale Geletterdheid gestart waarin we ontwikkelvragen van scholen bundelen, praktische expertise in de Leidse regio verbinden en elkaar ondersteunen bij het duurzaam ontwikkelen van digitale geletterdheid in het onderwijs.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, verdieping of begeleiding bij het uitwerken van een leerlijn digitale geletterdheid: wij bieden een hechte en gevarieerde community, een opbrengstgerichte insteek, inspirerende sessies en begeleiding die aansluit bij jouw vraag en de behoefte van jouw school. De community wordt begeleid door Maartje Couck (Technolab) en Melle Kramer (SCOLeiden): twee experts op het gebied van onderwijsontwikkeling, onderwijskundige ICT en digitale didactiek.

Ben jij een enthousiaste, leergierige docent, onderwijsinnovator of onderwijskundige ICT-er met een open en creatieve mindset en wil je graag samen met ons aan de slag? Sluit dan vooral eens aan bij een bijeenkomst van de community Digitale Geletterdheid met LEF!

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Locatie volgt

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Locatie volgt