Bèta-lesideeën uitwisselen met 450 internationale collega’s? Geef je nu op voor Science on Stage!

Science on Stage Nederland zoekt docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs met leuke en inspirerende lesideeën voor Natuur, Techniek, Bèta en Sciencevakken!

Science on Stage is een internationale non-profitorganisatie die het uitwisselen van ‘best practices’ binnen de bètavakken in het PO en VO stimuleert. Van 24 tot en met 27 maart 2022 komen 450 (internationele) docenten in Praag bij elkaar tijdens het Science on Stage Festival. Vier dagen lang word je elke dag geïnspireerd door leuke experimenten, activerende werkvormen, energizers, science shows en andere best practices uit heel Europa. Het concept is simpel: iedereen brengt een eigen lesidee mee en kan vervolgens oneindig veel andere lesideeën mee naar huis nemen.

Interesse? Stuur dan een inspirerend of innovatief lesidee in vóór 12 september 2021 voor de Nederlandse voorronde. Deze nationale editie vindt plaats op 28 september 2021 in Utrecht. Na dit evenement kiest een jury de zeven beste ideeën uit die naar de internationale editie in Praag mogen. Meer informatie over het evenement en het inschrijven vind je op de website: https://science-on-stage.nl/